Basis van mindset & zelfliefde

by Celine Theunissen

De basis van mindset en zelfliefde

Voor een liefdevoller en vrij leven.

Je droomt ervan om je angsten de baas te zijn en je mooiste dromen te manifesteren maar..

 • Het lukt je niet om controle los te laten en acceptatie te omarmen.
 • Je houdt te veel rekening met andermans wensen ten koste van jezelf.
 • Je voelt vaak angst die je tegenhoudt om je dromen waar te maken.
 • Je bent snel overprikkeld en eindigt daardoor vaak met niks doen als alternatief.
 • Je voelt veel druk van sociale verwachtingen van buitenaf.
 • Stress maakt een groot deel van je dag uit en overdenken is je tweede naam.
 • Als het even goed gaat ben je bang dat het nooit lang zal duren.
 • Je zit veel in je hoofd en ervaart vaak geen flow in je leven.

Wil jij weer leren

vertrouwen op jouw intuïtie?

Wat zou het voor jou betekenen als je:

 • Moeiteloos durft te kiezen waar JIJ gelukkig van wordt, zonder bezig te zijn wat anderen daarvan vinden.
 • Jouw angst niet langer tegen je laat werken maar dat je leert om er mee SAMEN te werken.
 • Meer zelfvertrouwen gaat ervaren doordat je sneller en makkelijker beslissingen durft te nemen.
 • Daadwerkelijk kunt genieten van je vrije tijd in plaats van je tijd opvullen met dingen waar je niet geïnspireerd van raakt.
 • Beter kunt omgaan met prikkels van buitenaf en leren luisteren naar wat JOUW lichaam nodig heeft.

Wat zeggen anderen over deze cursus?

Sophie
@minderstrevenbeterleven

Ik was mij ergens wel bewust van het te kort aan zelfvertrouwen, maar door met de vragen uit het programma bezig te gaan besefte ik mij weer extra in welke aspecten van mijn leven die zich vooral lieten zien en waar dit vandaan komt.

“Het heeft mij aan het denken gezet over wat ik wil, wat er in de weg staat om daar te komen, welke handvatten ik nodig heb om daar te komen en hoe ik die kan creëren voor mijzelf.”

Om zo oude gedachten en onzekerheden die mij in de weg staan los te kunnen laten en zodat ze er niet weer onbewust terug in sluipen.

Een mooi onderdeel van het programma vond ik een brief schrijven aan mijn patronen ‘loyal soldiers’ want zo leerde ik ook weer wat ik aan ze heb gehad.

Het andere mooie aan dit programma is dat je hem naar mijn mening op verschillende manieren kan toepassen, nu ben ik begonnen met nieuw werk en komen daar oude patronen in omhoog. Maar ik kan mij voorstellen dat als ik bijvoorbeeld (ooit) een relatie zal krijgen dat daar hele nieuwe patronen omhoog komen waar ik nu niet perse mee te maken of zicht op heb. Daar zou ik dit online programma dan weer op kunnen toepassen!

Yolande
@natuurlijk_vormgeven_aan_rouw

Ik denk dat ik altijd erg streng voor mezelf ben geweest en 1 van de dingen die ik door de cursus heb geleerd is dat ik met meer zachtheid naar mezelf en mijn handelen mag gaan kijken.

“Ik heb meer inzicht gekregen in het herkennen, erkennen en eren van mijn struggles.”

Dat de negatieve gebeurtenissen uit het verleden me hebben gevormd tot wie ik nu ben en dat ik hier nu ook mijn kracht uit kan halen.

Ik zou de cursus zeker aanraden als je op een laagdrempelige manier wilt kennismaken en werken aan de ontwikkeling van je zelfbewustzijn. Het is een ontdekkingsreis naar jezelf en je mogelijkheden hierin.

Wat ik heel erg fijn vind aan Celine is dat ze haar kennis op een prettige manier aan je overdraagt en dat ze de zachtheid die ze uitstraalt ook in ons laat ontwaken. Ik vind het heel krachtig dat ze voorbeelden aanhaalt uit haar eigen pad van bewustzijnsontwikkeling.

Ze is sterk op het visuele en communicatieve vlak, schrijft op een aansprekende manier haar teksten en ook haar video’s zijn aangenaam om naar te kijken en te beluisteren.

Lisanne
@i.aminflow

Ik heb veel kritiek op mijzelf en ben vooral heel kritisch mbt mijn gezondheid en gevoelens in mijn lichaam. Het is bijna nooit goed genoeg en ik denk vaak negatief. 
Soms ervaar ik stress zonder een duidelijke oorzaak. Ik laat me te veel door anderen beïnvloeden, en vind het lastig om mijn eigen pad te kiezen.

“Door te werken met de cursus heb ik mijzelf helemaal leren open stellen voor mijn ‘zwakkere plekken’  en deze stap voor stap te accepteren. Hierdoor kan ik steeds beter voelen wat ik eigenlijk echt wil en kan.”

Dat mijn grootste struggle en vijand eigenlijk het beste met mij voor heeft. De kritische stem in mij wil me eigenlijk alleen de beste inzichten geven om in mijn optimale flow te komen.

Echter neem ik deze soms té serieus. Ik mag leren om met liefde naar deze kritische stem te kijken en om zonder oordeel hier wel of niet in mee te gaan. Celine is een oprecht en eerlijk mens bent die altijd bereid is om écht te luisteren, een kwaliteit die ik uniek vindt.

Daarnaast heeft ze veel eigen kennis en ervaring en begrijpt ze mensen op een dieper niveau. 
Als ze er is voor iemand, dan is ze er ook echt volledig voor je en kan die persoon ook echt op je vertrouwen.

Mooie vrouw,

je bent zoveel krachtiger dan je denkt.

Wat kun je verwachten?

Praktische spiritualiteit

We gaan aan de slag met de wet van de aantrekkingskracht en het ontwikkelen van een positieve mindset. Spiritualiteit wordt op een nuchtere en praktische manier ingezet om jouw grootste kwaliteiten naar boven te halen.

Online cursus

De cursus is geheel online te volgen. De werkboeken krijg je in je email toegestuurd en de video’s, meditaties & extra opdrachten zullen allemaal in een besloten Facebook groep geplaatst worden. Je hoeft niet op vaste tijden klaar te zitten.

Bewustzijn verhogen

Een belangrijk aspect van groeien is om bewustzijn te krijgen op jouw gedachten, acties en patronen. Door het bewustzijn hierop te verhogen ben je je eerder bewust van negatieve patronen en kunnen we deze updaten met positieve en behulpzame overtuigingen.

Wat gaat het je opleveren?

Zelfliefde

Je krijgt meer waardering voor jezelf en gaat leren om met meer liefde naar jezelf te kunnen kijken. Je gaat methodes leren hoe je jezelf kunt accepteren zoals je NU bent zonder enige voorwaarden.

Vrijheid

Je laat je niet langer tegen houden door je eigen beperkende gedachten.
Je leert om groots te denken en dromen. Je creëert een nieuwe toekomst voor jezelf waarin JIJ bepaald hoe die eruitziet.

Focus

Urenlang op je telefoon zitten scrollen terwijl je eigenlijk andere dingen wilt doen? In deze cursus ga ik je leren om productiever te zijn en niet steeds meer te willen doen, maar juist te minderen.
Om met minder werk MEER te bereiken.

In 3 jaar tijd herstelde ik van mijn depressie en angststoornis en wist mijn pijn om te zetten in kracht.

Vanaf mijn 16e begon mijn lichaam me in de steek te laten.
Of was ik het die mijn lichaam in de steek liet? Ik kreeg last van een spastische darm en mijn eczeem zat inmiddels over mijn hele lichaam. Maar lichamelijke ongemakken waren niet de enige problemen die ik had. Ik was chronisch depressief en had last van een enorme angststoornis en ADD.

Na een heftige periode waarin ik een miskraam kreeg en mijn ongezonde relatie eindelijk durfde te beëindigden, stortte mijn wereld in. Ik had slecht contact met mijn familie, geen vrienden, geen geld en geen huis. Ik besloot dat het genoeg was en dat ik aan mijzelf wilde werken. Ik ging 6 weken naar een antroposofische kliniek en onderging een enorme transformatie. Alles wat ik in 12 jaar leerde over bewustzijn ontwikkeling kwam ineens binnen.

Ik kwam in actie en ging alles wat ik had geleerd toepassen in mijn leven. Stapje voor stapje kwam ik dichterbij herstel. Mijn droom en passie werden weer zichtbaar en ik besloot er nu écht voor te gaan. Ik richtte mijn coachings bedrijf op en ging vrouwen helpen om in hun eigen kracht te staan en weer van zichzelf te leren houden. Dat was de beste beslissing die ik ooit had kunnen maken en ben daar nog steeds zo dankbaar voor!

Wees trots op wie je bent,

En schaam je niet voor hoe een ander je ziet.

Dit programma is voor jou als je:

 • Je eigen verantwoordelijkheid neemt voor jouw geluk en bereid bent om met een open mind te kijken naar jezelf.
 • Meer spontaniteit wilt ervaren en je energielevel verhogen!
 • Hooggevoeligheid wilt inzetten als kracht i.p.v zwakte.
 • Jouw GROOTSTE dromen wilt manifesteren
 • Wilt leren wat je tegenhoudt om je volledige potentieel te benutten.
 • Meer zelfliefde wilt ervaren en makkelijker kunnen loslaten en accepteren.
 • Belemmerende overtuigingen omzetten naar positieve affirmaties & acties

Dit programma is niet voor jou als je:

 • Niet bereid bent om naar jezelf te kijken en je eigen verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven en het geluk wat je ervaart.
 • In je slachtoffer rol wilt blijven hangen en anderen de schuld wilt blijven geven van jouw huidige situatie.
 • Geen tijd, energie en geld wilt investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Therapie zoekt. Dit programma is geen vervanging van professionele hulp en is slechts bedoeld als ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie

Hoe ziet het programma eruit?

Start cursus: Geen startdatum, je kunt de cursus geheel in je eigen tijd maken

✅ 4 modules (Elke week krijg je een nieuw & interactief werkboek toegestuurd met daarin opdrachten om thuis te maken)
1. Negatieve patronen & overtuigingen.

2. Zelfliefde & de kracht van liefde
3. Mindset: van tekort naar overvloed
4. Manifesteer je dromen en leef je mooiste leven

✅ 4 theorie momenten (Elke week een video van 15 minuten met uitleg over de theorie van de bijbehorende module)

✅ 2x geleide meditatie van 20 min.

✅ Q&A: Kom je ergens niet uit? Ik denk met je mee!