Belangrijke update 19 nov – 3 dec

by Leven met de Maan
425 views

update HBM
Hallo allemaal!

Ik heb een belangrijke mededeling betreft mijn blog! Allereerst, maak je geen zorgen ik stop niet met mijn blog! :)
Ik las echter wel even een pauze in van 2 weken. Vanaf morgen 19 november tot en met 3 december. Waarom vraag je je af? Om een hele leuke reden, meerdere zelfs maar 1 in het bijzonder.

Ik ga namelijk samenwonen met mijn vriend en we hebben een heel mooi appartementje bemachtigd waar we ons huisje van gaan maken! Ik woon nu nog thuis en dat zal de eerste keer worden dat ik op mezelf ga wonen en dat is natuurlijk best spannend, maar wel heel erg leuk dat het eindelijk zo ver is. Ik krijg een eigen kantoortje waar ik heerlijk ongestoord kan werken aan de blog en alles eromheen. En nu we het daar toch over hebben, ik kan officieel aankondigen dat er een heel leuk e-book in de maak is! :D

Er is nog geen internet in ons nieuwe appartement en ik kan dus geen blogposts online zetten. Wel heb ik internet met mijn telefoon en zal ik actief blijven op instagram, twitter en facebook. Ik houd jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen! De komende twee weken ga ik dus lekker wat klusjes doen in ons nieuwe plekje, even wat meer tijd offline spenderen en flink aan de slag voor het e-book. Aan het einde van de 2 weken ga ik jullie vertellen waar het e-book over gaat en zal ik een sneak preview geven! Ik zal jullie een kleine hint geven.. Het heeft iets met chocolade te maken! ; )

Tot snel en ik hoop jullie in de tussentijd te spreken op mijn Twitter, Facebook of Instagram!

Ciao!

Meer lezen?

18 comments

Petra 21 november 2014 - 21:21

Wat een mooie stap ga je zetten. Gefeliciteerd.

Reply
Healthbeautymind 22 november 2014 - 12:00

Dankjewel Petra, ik heb er ook heel veel zin in! Een mooi begin voor een nieuw hoofdstuk! :D

Reply
Bonnie 20 november 2014 - 18:08

Wat leuk, gefeliciteerd met je huisje!

Reply
Healthbeautymind 22 november 2014 - 11:56

Dankjewel Bonnie! :D

Reply
Dagmar 19 november 2014 - 11:07

Wauw ontzettend spannend! Veel plezier en geniet van dit moment <3

Reply
Healthbeautymind 19 november 2014 - 11:31

Heel spannend, en heeel leuk! :D Dankjewel, dat gaat helemaal goed komen! :)

Reply
Sas 19 november 2014 - 09:50

Van harte! geniet ervan :)

Reply
Healthbeautymind 19 november 2014 - 11:30

Dankjewel, ga ik zeker doen! :)

Reply
Evy 19 november 2014 - 09:00

Wat spannunnddd! Maar het gaat vast allemaal goed komen. Heel veel plezier in ieder geval!

Reply
Healthbeautymind 19 november 2014 - 09:40

Zeker spannend! Wel heel leuk! Thanks Evy! :D

Reply
Eline 19 november 2014 - 08:00

Wat leuk dat je gaat samenwonen en ik ben benieuwd naar het e-book!

Reply
Healthbeautymind 19 november 2014 - 09:42

Heel leuk ja! :D Je hoort er gauw meer over, ik doe waarschijnlijk over een weekje al een kleine update over het e-book. 2 weken is toch wel erg lang om helemaal niks van me te laten horen. Toch maar even een bezoekje aan het thuisfront doen om te kunnen posten ;)

Reply
Galina 18 november 2014 - 22:14

Wat leuk dat je gaat samenwonen! Van harte gefeliciteerd!!

Reply
Healthbeautymind 19 november 2014 - 09:42

Dankjewel! :D

Reply
Sanne 18 november 2014 - 22:11

Oh Celine wat leuk, gefeliciteerd!
Geniet van het klussen en de offline-tijd, ook wel eens lekker.
Ik hoop dat jullie heeeeeerlijk gaan samen wonen :).
Liefs

Reply
Healthbeautymind 19 november 2014 - 09:43

Dankjewel Sanne! Dat gaat helemaal goedkomen! :D Als alles wat minder hectisch is zal ik wat leuke foto’s maken van ons nieuwe huisje! :)

Reply
Sanne 24 november 2014 - 21:14

Ah, wat leuk! Ik ben er benieuwd naar ;).
En wat tof dat je een pinhole camera hebt gemaakt van je digitale camera! Maar, hoe heb je dat gedaan?
En ik heb eens geprobeerd een camera obscura te maken in een donkere kamer, maar dat lukte niet. Wel had ik op de kunstacademie in Rotterdam eens een geweldige gezien, tegen een grote piepschuimen wand. De mensen fietsten voorbij en het landschap van Rotterdam werd steeds duidelijker, zo tof!
Maar jij fotografeert dus ook :D wat cool! Hoe was de camera obscura die jij had gemaakt?
Ben benieuwd :D.
Liefs

Reply
Healthbeautymind 3 december 2014 - 14:43

Ik kan me herinneren dat we de lens eraf haalde en in de plaats een stukje zilverpapier gebruikte waar we een piepklein gaatje prikten met een speld. : )
Ja het belangrijkste van een camera obscura is dat er echt niks van licht binnenkomt, echt nog geen spatje! En het gaatje wat je vervolgens maakt moet zo klein mogelijk zijn, hoe groter het gaatje hoe waziger je beeld word. Ik vond het echt fantastisch om te ervaren, zo bijzonder! Ik had hem in mn bijkeuken gemaakt met uitzicht van onze achtertuin. Alle ramen dichtgeplakt, kiertjes bij deuren ook en na 20 minuten had ik perfect en een haarscherp geprojecteerd beeld van buiten. Bijna magie! :D
Yep ik fotografeer ook! Ik heb gestudeerd aan de fotovakschool in Venlo en daar ben ik bijna 2 jaar geleden afgestudeerd.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.