Kerstmis & share your blog

by Celine Theunissen
645 views

IMG_7082
Hallo allemaal!

Ik zat gister te kijken op de blog van lastdaysofspring en toen zag ik een idee voor een blogpost wat ik eigenlijk wel een heel leuk idee vond om hier ook te gebruiken!

Ik hoop dat jullie gister allemaal een leuke 1e kerstdag gehad hebben en dat het vandaag net zo mooi mag zijn. Ik ben gister bij mijn familie geweest en we hebben daar genoten van een heerlijke maaltijd! Mijn moeder had zelfs vegan hapjes voor me gemaakt! Dat vond ik natuurlijk super lief en leuk dat ze daar rekening mee had gehouden!

IMG_7088
IMG_7087
IMG_7126

Het allerleukste kerstcadeautje wat ik heb gekregen is dat mijn hondjes voor 2 dagen mogen logeren bij ons! Zo blij met die twee schatjes hier!
Ik wil jullie in deze blogpost de gelegenheid geven om je eigen blog hieronder te posten in de comments en te vertellen waar je over schrijft. Zo kunnen we zien wat er voor leuke blogs tussen zitten! Als je geen eigen blog hebt mag je ook je favoriete blog delen, zo ontdekken we misschien nog leuke nieuwe blogs!

Ik wens jullie nog een fijne kerst toe!

Meer lezen?

5 comments

Helena 27 december 2014 - 14:21

Wat een super schattige hondjes!!
En dat groene sapje ziet er erg lekker uit.

Ik schrijf over veganistisch eten, eerlijke mode, natuurlijke verzorgingsproducten en leuke hotspots. :)

Reply
Sharon 27 december 2014 - 14:13

Wat een leuke kerstdecoraties!

Mijn blog gaat over spelen en bijzonder speelgoed. Met veel informatie, tips en suggesties. Neem eens een kijkje op http://www.spelspeelspelen.nl

Reply
Jenn 26 december 2014 - 22:05

Wat een fotomodelletjes, die hondjes! Leuk!

Mijn blog is http://www.jennnsfigments.com, en ik schrijf over alles wat mij bezighoudt. Van afvallen tot mijn konijnenkinders, van lekkere recepten tot dingen die ik doe en meemaak, er komt vanalles voorbij, 100% mij!

Reply
Galina 26 december 2014 - 21:46

Merry Christmas!!

Mijn blog gaat over een gezonde, milieu- en diervriendelijke lifestyle zonder in te leveren op het gebied van comfort en luxe. Check it out: lawsoflife.nl :)

Reply
laura 26 december 2014 - 17:01

Bij mij gaat het vooral over foto’s + tekst in plaats van tekst + foto’s (:
http://www.liefslaaura.blogspot.nl

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.