Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Kerstmis & share your blog

IMG_7082
Hallo allemaal!

Ik zat gister te kijken op de blog van lastdaysofspring en toen zag ik een idee voor een blogpost wat ik eigenlijk wel een heel leuk idee vond om hier ook te gebruiken!

Ik hoop dat jullie gister allemaal een leuke 1e kerstdag gehad hebben en dat het vandaag net zo mooi mag zijn. Ik ben gister bij mijn familie geweest en we hebben daar genoten van een heerlijke maaltijd! Mijn moeder had zelfs vegan hapjes voor me gemaakt! Dat vond ik natuurlijk super lief en leuk dat ze daar rekening mee had gehouden!

IMG_7088
IMG_7087
IMG_7126

Het allerleukste kerstcadeautje wat ik heb gekregen is dat mijn hondjes voor 2 dagen mogen logeren bij ons! Zo blij met die twee schatjes hier!
Ik wil jullie in deze blogpost de gelegenheid geven om je eigen blog hieronder te posten in de comments en te vertellen waar je over schrijft. Zo kunnen we zien wat er voor leuke blogs tussen zitten! Als je geen eigen blog hebt mag je ook je favoriete blog delen, zo ontdekken we misschien nog leuke nieuwe blogs!

Ik wens jullie nog een fijne kerst toe!

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

5 reacties

  1. Wat een super schattige hondjes!!
    En dat groene sapje ziet er erg lekker uit.

    Ik schrijf over veganistisch eten, eerlijke mode, natuurlijke verzorgingsproducten en leuke hotspots. :)

  2. Merry Christmas!!

    Mijn blog gaat over een gezonde, milieu- en diervriendelijke lifestyle zonder in te leveren op het gebied van comfort en luxe. Check it out: lawsoflife.nl :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *