Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Raw food Salsa wrap!

Raw food Salsa wrap!

Hallo allemaal!

Ik heb deze keer een lekker raw food avondmaaltijd recept voor jullie! Het recept is voor 2 personen. Ik moet zelf nog wel flink wennen aan rauwe groenten voor het avondeten maar heb zo wat lekkere dingetjes ontdekt zoals dit recept, wat het een stuk leuker en lekkerder maakt om te eten!

Wat heb je nodig?

2 avocado’s
1 punt paprika
limoen
ijsberg sla
2 tomaten
verse basilicum
1 teentje knoflook
cashewnoten (optioneel)
peper (zwarte of rode)

Avocadodip:

Prak 2 avocado’s met een vork totdat hij lekker smeuïg en glad is. Snijd de knoflook in zo klein mogelijke stukjes en doe deze bij de avocado’s. Pers het sap van een halve limoen (een hele vond ik teveel) erbij, en maak het verder op smaak met peper en andere kruiden. Ik heb rode peper, kurkuma en verse basilicum gebruikt. (allen biologisch) Snijd daarna 2 tomaten in kleine blokjes en voeg deze samen met de cashewnoten toe aan de avocadodip.

Puntpaprika:

Als je de punt paprika in de lengte doormidden snijd, de zaadjes eruit haalt en daarna horizontaal beide helften doorsnijd kun je daarvan gelijke repen snijden die je uiteindelijk op je avocadodip in je wrap legt of puur ernaast eet. Wraps: Voor de wraps gebruik je bladeren ijsbergsla die je vervolgens vult met de avocadodip & reepjes puntpaprika.

Eetsmakelijk!

 

Meer posts over vegan recepten, bewustzijns ontwikkeling en spiritualiteit lezen? Volg hier mijn instagram pagina.
Heb je vragen? Stuur mij een email via deze link.

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *