Raw vegan recept: Ananas & baobap cake

by Leven met de Maan
704 views

pineapplebaobab

Hallo allemaal!

Ik heb vandaag een leuk recept voor jullie! Het is deze keer geen eigen recept maar een recept van een andere gezondheidsblogger!

Kennen jullie Amy van • A F R I C A N • R A W R • al?

Amy woont in Zuid-Afrika en maakt de lekkerste exotische maar wel makkelijk te maken raw-vegan gerechten! Ik heb een recept van haar gemaakt met het voor mij tot voor kort onbekende ingredient: “baobap poeder”

PhotoGrid_1404676398272-1024x1024

Amy zegt hierover:

Een van de belangrijkste ingrediënten in deze taart is Baobab poeder en geeft dit recept een echt verfrissende smaak en beschikt over verschillende voordelen voor de gezondheid! Het zit vol met kalium, antioxidanten, vitamine C, magnesium en er zit meer calcium in dan in de meeste bladgroenten! Je kan er wel op rekenenen al je dagelijkse benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen in slechts een stuk! Een ander voordeel is dat Baobab poeder laag is in vet en rijk aan vezels dus wees niet verlegen om extra te smullen van je creatie!

Als je benieuwd bent naar het recept klik dan op deze link

In haar originele versie is het de bedoeling dat je kokosolie gebruikt en dat het in de koelkast opstijft, maar mijn kokosolie was ineens op dus ik moest het zonder doen en heb er daarom een eigen draai aan gegeven door er een ijstaart van te maken! 

Kijk voor meer recepten op www.africanrawr.com

Als je benieuwd bent hoe mijn creatie is geworden bekijk dan de foto’s hieronder:

pineapple baobap cake8_MG_0986 pineapple baobap cake7_MG_0984pineapple baobap cake5_MG_0978 pineapple baobap cake2_MG_0965 pineapple baobap cake1_MG_0963

 

 

pineapple baobap cake8_MG_0986

Meer lezen?

2 comments

Amy 18 juli 2014 - 13:35

Magnificent!! It’s almost like an ice cream cake! Well done, you did the recipe proud, Love the pics, they are BEAUTIFUL!
xxx

Reply
Healthbeautymind 18 juli 2014 - 14:05

Thanks Amy! :D Glad to hear you like the pictures!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.