Hallo allemaal!
Ik heb vandaag een leuk recept voor jullie! Het is deze keer geen eigen recept maar een recept van een andere gezondheidsblogger!
Kennen jullie Amy van • A F R I C A N • R A W R • al?
Amy woont in Zuid-Afrika en maakt de lekkerste exotische maar wel makkelijk te maken raw-vegan gerechten! Ik heb een recept van haar gemaakt met het voor mij tot voor kort onbekende ingredient: “baobap poeder”
Amy zegt hierover:
Een van de belangrijkste ingrediënten in deze taart is Baobab poeder en geeft dit recept een echt verfrissende smaak en beschikt over verschillende voordelen voor de gezondheid! Het zit vol met kalium, antioxidanten, vitamine C, magnesium en er zit meer calcium in dan in de meeste bladgroenten! Je kan er wel op rekenenen al je dagelijkse benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen in slechts een stuk! Een ander voordeel is dat Baobab poeder laag is in vet en rijk aan vezels dus wees niet verlegen om extra te smullen van je creatie!
Als je benieuwd bent naar het recept klik dan op deze link
In haar originele versie is het de bedoeling dat je kokosolie gebruikt en dat het in de koelkast opstijft, maar mijn kokosolie was ineens op dus ik moest het zonder doen en heb er daarom een eigen draai aan gegeven door er een ijstaart van te maken!
Kijk voor meer recepten op www.africanrawr.com
Als je benieuwd bent hoe mijn creatie is geworden bekijk dan de foto’s hieronder:
2 comments
Magnificent!! It’s almost like an ice cream cake! Well done, you did the recipe proud, Love the pics, they are BEAUTIFUL!
xxx
Thanks Amy! :D Glad to hear you like the pictures!