by Healthbeautymind

Reading

ontvang een persoonlijke boodschap

Waarom een reading?

Zit je met een vraag waar je antwoord op wilt hebben? Vind je het lastig om een keuze te maken, of weet je niet goed waar je het vertrouwen moet vinden om überhaupt een keuze te durven maken?

Laat het universum je een hint geven waar je je op mag gaan focussen. Welke keuze er gemaakt mag worden of welke actie je mag gaan ondernemen.

krystal-ng-PrQqQVPzmlw-unsplash

Hoe ziet een reading eruit?

Als jij je vraag hebt ingezonden ga ik aan de slag met jouw vraag.
Allereerst maak ik mijn geest stil door te mediteren. In deze meditatie vraag ik het universum om mij te helpen met het afstemmen op jouw energie en op jouw vraag. Om een antwoord te kunnen geven op jouw vraag die je ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Het hangt af van jouw vraag hoeveel kaarten ik daarop uitkies. Dat kan verschillen van 1 – 3 kaarten.

Ik heb verschillende kaartendecks die je hieronder aan de pagina kunt vinden. Je mag zelf kiezen welke jou het meeste aanspreekt, wil je dit niet, dan kies ik ze voor jou op gevoel. Na de kaart(en) gekozen te hebben krijg je van mij een mail met daarin de uitleg van de kaarten en mijn persoonlijke advies wat ik voel bij jouw vraag met eventueel een bijpassende affirmatie/praktische oplossing.

Als je twijfelt over een keuze in je leven en je durft niet te kiezen, kijk dan wat het universum voor je bedacht heeft door een kaart te trekken.

Celine theunissen

Hoe stel je een vraag?

*Als je via de webshop een reading besteld kun je bij notities je gewenste vraag invullen & een voorkeur voor welk kaartendeck.

Voorkeur voor een kaartendeck?

Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een specifiek kaartendeck. Als je dit openlaat kies ik ze op gevoel voor jou uit. Voel je een sterke voorkeur naar een kaartendeck, let me know!

 • Inner compass kaarten
  (zelfliefde & persoonlijke ontwikkeling)
 • Sjamaans spiegel orakel
  (Magie & sjamanisme)
 • Archetype kaarten
  (Inzicht in archetypes & schaduwkanten)
 • Crowley Tarot
  (Astrologie & Mythologie)