Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Smoothiebowl recept

Schermafbeelding 2014-05-20 om 11.40.51
Hallo allemaal!

Het is weer heeeel lang geleden dat ik wat van me heb laten weten! Mijn computer is in de tussentijd gecrasht en ik ben al mijn programma’s kwijt waarmee ik normaal mijn foto’s bewerk! :( Totdat ik die programma’s weer in mijn beschikking heb gaan we het maar iets minder luxe doen dan! Ik heb vandaag een lekker recept voor een ontbijt wat je goed kunt eten in plaats van je yoghurt/muesli ontbijt.  Lactose-vrij, gluten-vrij, 100% natuurlijk, vegan en super gezond!! :D

Wat heb je nodig?

1 ingevroren banaan
2 appels
6 grote aardbeien, of 10 kleintjes (bevroren)
1 of 2 nectarines
rozijnen
amandelen of amandelschaafsel (optioneel)

Smoothie:

Voor de smoothie snijd je de 2 appels in stukjes (als het biologisch is mag je de schil eromheen laten zitten) en doet ze in de blender, voeg de bevroren banaan in stukjes toe en als laatst de aardbeien. Blender aanzetten en mixen tot het zo glad is als je zelf wilt. Voor de topping kun je eigenlijk alles kiezen wat je lekker vind voor er op! Ik heb ervoor gekozen om 2 nectarines in stukjes te snijden en samen met stukjes amandel, een snufje kaneel en rozijnen mijn smoothie af te maken.

Et voila! Smoothiebowl!  

Enjoy!

Meer posts over vegan recepten, bewustzijns ontwikkeling en spiritualiteit lezen? Volg hier mijn instagram pagina.
Heb je vragen? Stuur mij een email via deze link.

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *