Update verhuizing en internet

by Leven met de Maan
413 views

verhuizenupdate
Hallo allemaal!

Ik zit inmiddels in mijn nieuwe huisje samen met mijn lieve vriend. Het is heel erg wennen een plekje voor jezelf maar wat voelt dit fantastisch! Ik deel mijn eigen tijd in, loop rond in mn pyama als ik daar zin in heb en eet wanneer ik wil. Ik voel me zo vrij nu ik een eigen stekje heb waar ik mn eigen regels kan maken!

Alle spullen zijn verhuisd en het enige wat ons rest is de laatste dozen uit pakken. We hebben al best veel gedaan en de meeste apparaten zijn alweer aangesloten. Behalve internet. Het bleek nogal een gedoe om het verhuizen van internet te regelen omdat wij hier in een anti-kraak klooster wonen waarin we een chaotisch netwerk van internet aansluitingen hebben. Dat heeft dus meer tijd nodig dan we dachten en met een beetje geluk hebben we over 1 tot 1,5 week dan eindelijk internet.

Maaar, de reden dat ik deze post online kan zetten hebben jullie te danken aan mijn lieftallige buurvrouw Alix die haar internet met mij wilde delen totdat ik mijn eigen internet heb! Alix heeft zelf ook een blog genaamd icarustakesafall en die weet als geen ander hoe het is om zonder internet te zitten. Thanks Alix! :D

Ik heb tijdens het verhuizen nog geen tijd gehad om blogposts te typen of recepten te maken dus dat ga ik deze week doen zodat ik zo snel mogelijk weer blogposts online kan gaan zetten. Maar dat gaat natuurlijk extra goed nu ik mijn eigen mooie kantoortje heb! Ik ga nog geen datum noemen waarop de posts online komen want het is nog een beetje survivallen hier en ik doe mijn best om het zo snel mogelijk online te krijgen. Als het huis wat mooier ingericht is dan zal ik foto’s maken voor jullie zodat jullie een beetje kunnen zien hoe ons nieuwe stekkie en mijn bloggershol (zo noem ik mijn nieuwe kantoor) eruit ziet van binnen.

Tot snel!

Meer lezen?

4 comments

Sanne 8 december 2014 - 13:57

Echt heel leuk Celine! Leuk dat je een update plaatst van je verhuizing :). Ik mis je blogposts wel een beetje! Gelukkig kan ik blijven teren op die heerlijke no-bake brownies van je haha, die zijn zo lekker!
Wat gaf je een mooie reactie op mijn berichtje! Ik vind het echt heel goed dat je daar zo bewust mee bezig bent. Dat ik helemaal geen dierlijke producten meer eet voelt ook zo goed, ik kan echt wat bijdragen en soms voel ik me daar alleen in, maar door jou en en andere bloggers die veganistisch eten word ik erg geïnspireerd!
Hopelijk doet je internet het snel ;) maar gelukkig heb je een lieve buurvrouw! En wat tof dat je antikraak woont :D
Liefs

Reply
Healthbeautymind 9 december 2014 - 14:01

Ha Sanne! Bedankt voor je leuke reactie! :D
Ghihi ja ze zijn lekker he! Ja ik mis het bloggen ook maar ik merk ook dat de time-out wel even goed van pas komt. Soms wil je iets teveel en dat komt het er allemaal op het verkeerde moment uit. Het is emotioneel best zwaar het verhuizen en ik merk dat ik daar meer tijd voor nodig heb om aan te wennen dan ik dacht. Maar dat gaat elke dag gelukkig weer een stukje beter. : )

Precies, dat bijdragen aan “een betere wereld” is ook echt iets waar je je zo goed bij kunt voelen. Weten dat je een verschil kan maken, ook al is dat een klein verschil, je doet het wel! Leuk om te horen dat dat voor jou ook zo goed voelt.

We zitten met spanning te wachten, want met een beetje geluk hebben we vandaag al internet! Met een beetje pech moet er alsnog donderdag een monteur voor komen, ik hoop het eerste! ;) Ik beloof je dat ik gauw met leuke nieuwe blogpost kom! En ik ben inmiddels ook druk aan t brainstormen voor mn nieuwe e-book! ;)

Reply
Marlous 3 december 2014 - 21:40

Yay leuk dat je er weer bent! Succes nog met het uitpakken van de laatste dozen.

Reply
Healthbeautymind 5 december 2014 - 15:06

Dankje Marlous! :) Succes kan ik goed gebruiken, thanks!

Reply

Leave a Comment