Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Vrouwencirkels

SAMEN IN PLAATS VAN ALLEEN

De online vrouwencirkels zijn een plaats waar vrouwen in verbinding samen kunnen komen. Er wordt ruimte gecreëerd om met elkaar te praten over thema’s die we allemaal herkennen in ons leven. Vertrouwen, liefde en openheid zorgen ervoor dat we samen een veilige ruimte maken die ervoor zorgt dat iedere vrouw zich gehoord én gedragen voelt door de groep. We laten elkaar zien dat het niet nodig is om alles alleen te willen doen. Dat we samen écht zoveel sterker zijn.

Vrouwencirkels

Onze intentie

Deze vrouwencirkels ben ik met de intentie gestart om vrouwen bij elkaar te brengen opdat we van elkaar mogen leren en een plek hebben waar je altijd helemaal jezelf mag zijn. Er gebeurd iets magisch als vrouwen besluiten bij elkaar te komen en om in liefde de handen ineen te slaan. De onderwerpen die centraal staan in de avonden hebben betrekking tot spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling én astrologie. Je hoeft hier geen enkele voorkennis over te hebben om mee te kunnen doen. Zie het als een avondje voor jezelf waarin je met likeminded vrouwen mag connecten. De meeste van ons zitten vaak heerlijk in onze pyama of comfy outfit met een kop thee voor de laptop. Tijdens deze avond hoef je niks te doen waar je geen zin in hebt en bepaal jij waar je aan meedoet of juist niet.

nieuwe & volle maan cirkels

Elke avond ziet er anders uit omdat we in de vrouwencirkel met de energie van de maan werken.

Tijdens nieuwe maan ligt de nadruk op het creëren, manifesteren en intenties zetten. Het thema van de avond word gekleurd door het dierenriemteken (Astrologisch teken zoals bijv. Waterman, Kreeft of Vissen) waar de maan op dat moment in staat.

We gebruiken deze bijzondere energie van de maan op de manier waar we op dat moment het meest natuurlijke mee kunnen werken. Het teken vertelt ons hoe we dat precies kunnen vormgeven en daar neem ik je die avond in mee. Ik begeleid de avond zodat je je kan overgeven en kan inleven in het thema. Dit doen we door middel van meditaties, visualisaties, muziek, interactieve opdrachten en ceremonies/rituelen.

Spiritualiteit is de rode draad maar met een nuchtere en praktische kijk op het leven. Dus niet alleen mooi praten, maar ook: Hoe pas ik dit toe in mijn leven? En voor alles geldt, voel je je ergens niet comfortabel bij, dan neem je jouw eigen space in dat moment. Dit is tenslotte jouw avond! 

Tijdens volle maan ligt de nadruk op het loslaten. Jezelf ontdoen van patronen, situaties, mensen of herinneringen die niet langer nodig zijn of bij je passen. Het thema van de avond word net als bij de nieuwe maan gekleurd door het dierenriemteken waar de maan op dat moment in staat. We gaan samen door middel van meditaties, sound healing, rituelen en opdrachten aan de slag met het thema van die avond. 

data Vrouwencirkels

20 okt. 2021   Volle maan in Ram
4 nov. 2021     Nieuwe maan in Schorpioen
19 nov. 2021    Volle maan in Stier
4 dec. 2021     Nieuwe maan in Boogschutter
19 dec. 2021    Volle maan in Tweelingen

*We beginnen altijd om half 8 en het duurt ongeveer tot half 10. Er zijn max. 5 plekjes per cirkel beschikbaar.

data Vrouwencirkels

20 okt. 2021   Volle maan in Ram
4 nov. 2021     Nieuwe maan in Schorpioen
19 nov. 2021    Volle maan in Stier
4 dec. 2021     Nieuwe maan in Boogschutter
19 dec. 2021    Volle maan in Tweelingen

*We beginnen altijd om half 8 en het duurt ongeveer tot half 10.
Er zijn max. 5 plekjes per cirkel beschikbaar.

algemene informatie

Wanneer en waar?
Je kan zelf een datum kiezen in de shop (Of hierboven)
19:30-21:30 (De avond kan uitlopen)
Online via Zoom (In de email krijg je een dag van tevoren een link toegestuurd om mee te doen aan de videochat)

Moet ik zichtbaar in beeld zijn?
Nee dat is niet verplicht. Het is aan jou of je je camera en geluid wilt aanzetten. Het is wel gewenst om je microfoon aan te zetten als je wilt deelnemen aan de gesprekken die we delen die avond, en het liefst met oordopjes als je die hebt zodat we zo min mogelijk lawaai op de achtergrond hebben en we geen echo horen als we met je praten. (Als je ze niet hebt, geeft niks)

Wat kun je verwachten?

Liefdevolle groep
De groep is veilig doordat we het klein en overzichtelijk houden. Er is ruimte voor iedereen om te delen. We zijn allemaal gelijk en ondersteunen elkaar om samen in liefde te verbinden en helen.

Moet ik iets voorbereiden?
Een dag voor de vrouwencirkel stuur ik je wat tips die je kunnen helpen om met een fijn gevoel aan te sluiten aan de avond. Je hoeft niks speciaal in huis te halen of te doen voor de vrouwencirkel. Het is wel fijn om pen en papier bij de hand te hebben om mee te kunnen doen aan schrijf opdrachten. Als er wel voorbereidingen vereist zijn krijg je dat in de email te horen. Je hoeft echter nooit iets te kopen om mee te kunnen doen. Je bent altijd vrij om een mooi altaar te maken en jouw plekje waar je gaat zitten fijn in te richten. Wel is het fijn om oortjes te gebruiken als je deze in je bezit hebt zodat we je beter kunnen verstaan en minder achtergrond ruis hebben. (Als je deze niet hebt is het geen probleem)

Ik vind het spannend maar ben wel heel erg nieuwsgierig..
Laat je verassen! Je hoeft niets te doen wat je niet fijn vindt. Het is een fijne groep vrouwen die samen met elkaar praten en delen. En jij bepaalt ten alle tijden wat je wel en niet wilt delen. Heb je vragen waar je graag antwoord op wilt hebben? Stuur mij een berichtje via Instagram of Email en ik beantwoord je vraag met liefde.