Hallo allemaal!
Ik heb opnieuw een lekker smoothiebowl recept voor jullie! Hij is heeel lekker maar ook behoorlijk machtig!
Wat heb je nodig?
150 milliliter amandelmelk 4 dadels halve eetlepel amandelboter (liefst biologisch en RAW) halve eetlepel pindakaas (liefst biologisch en RAW) 50 gram fijne havermout (glutenvrije optie) 1 banaan 3 ingevroren bananen 1 nectarine
Hoe maak je het?
Schenk de amandelmelk in de blender en voeg de dadels en havermout toe aan het mengsel. Laat 20 minuten staan zodat het een beetje zacht word en het makkelijker word voor de blender om het helemaal fijn te mixen. Voeg de amandelboter, pindakaas en de ingevroren bananenstukjes toe en blend het geheel totdat het glad is. Voor de topping kun je zelf kiezen wat je lekker vind: Fruit, noten, gedroogd fruit, granola, alles is mogelijk!
Ik heb gekozen voor 1 banaan en 1 nectarine en gedroogde moerbeien als topping. Inschenken maar, versieren met je topping en klaar is kees!
Smakelijk!