Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Bananen, amandel & (glutenvrije) havermout smoothiebowl!

almondbananasmoothiebowl

Hallo allemaal!

Ik heb opnieuw een lekker smoothiebowl recept voor jullie! Hij is heeel lekker maar ook behoorlijk machtig!

Wat heb je nodig?

150 milliliter amandelmelk 4 dadels halve eetlepel amandelboter (liefst biologisch en RAW) halve eetlepel pindakaas (liefst biologisch en RAW) 50 gram fijne havermout (glutenvrije optie) 1 banaan 3 ingevroren bananen 1 nectarine

_MG_9682

Hoe maak je het?

Schenk de amandelmelk in de blender en voeg de dadels en havermout toe aan het mengsel. Laat 20 minuten staan zodat het een beetje zacht word en het makkelijker word voor de blender om het helemaal fijn te mixen. Voeg de amandelboter, pindakaas en de ingevroren bananenstukjes toe en blend het geheel totdat het glad is. Voor de topping kun je zelf kiezen wat je lekker vind: Fruit, noten, gedroogd fruit, granola, alles is mogelijk!

_MG_9677

Ik heb gekozen voor 1 banaan en 1 nectarine en gedroogde moerbeien als topping. Inschenken maar, versieren met je topping en klaar is kees!

Smakelijk!

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *