Volle maan in Boogschutter | Woensdag 26 mei 2021

by Leven met de Maan
603 views

Woensdag 26 mei staat om 13.15 de volle maan in Boogschutter aan onze hemel. Net als vorige maand is ook deze maan een Supermaan wat betekent dat de maan dichter bij de aarde staat en zo optisch groter lijkt. Tevens is het ook een Bloedmaan wat betekent dat er een totale maansverduistering plaatsvindt. Helaas voor ons vanuit Nederland niet te zien, maar wél te voelen.

Deze volle maan is de perfecte kans om onafgemaakte projecten of grote openstaande plannen af te ronden. Het is tijd om schoon schip te maken en de optimistische en vrije energie van de boogschutter toe te laten in ons leven. Waar wil jij in groeien en wat wil jij nog allemaal ervaren? Wat zijn de dingen die je tegenhouden om het avontuur achterna te gaan en welk levensgebied wil jij nog meer ontwikkelen?


Het vuurteken Boogschutter

De volle maan staat deze keer in het avontuurlijke teken Boogschutter. Dit vuurteken heeft een enorme drang om zich op meerdere gebieden in het leven te ontwikkelen. Er heerst een bepaalde honger naar kennis, wijsheid en filosofie. De boogschutter mens wilt zichzelf en het leven ten diepste doorgronden en al haar geheimen ontdekken. Gedreven door een passie voor het leven is de boogschutter altijd op reis. Zei het innerlijk, of fysiek. Stilzitten is niet de eerste natuur en onderweg zijn is zijn veilige plek. De boogschutter is vrijgevig en bezit het vermogen om vanuit rijkdom en overvloed te leven.

Volle maan in Boogschutter (Supermaan) 26 mei 2021

De volle maan in Boogschutter nodigt ons uit om groots te durven dromen, om niet in de kleine nietszeggende tegenslagen te gaan hangen maar om je eigen grootsheid uit te leven. Om te doen wat je hart je ingeeft. Boogschutter leert je om meer vanuit intuïtie te leven en om te durven falen. Liever dat je iets probeert en faalt dan het helemaal niet proberen.

Een gemiste kans in de ogen van dit vuurteken en iets waar een mooie waarheid in schuilt. Het is niet erg om te falen, en om fouten te maken. Want wat is falen nu eigenlijk? Als je idee mislukt, of als je het er niet eens op waagt? Als een plan of een idee mislukt hou je er altijd de kennis en wijsheid van over hoe je het níet moet doen. Als je blijft zitten waar je zit zul je ook dezelfde resultaten krijgen die je altijd krijgt.


De maan in Boogschutter VS de Zon in Tweelingen

Tijdens de volle maan staat de zon altijd in het tegenovergestelde teken van dat van de volle maan. Waar vandaag de maan in het vuurteken Boogschutter staat, is de zon te vinden in zijn tegenovergestelde teken: Tweelingen. Daar waar ze veel tegenovergestelde eigenschappen hebben, wil ik ook de focus leggen bij hun overeenkomsten. Beide dierenriemtekens zijn enthousiast, flexibel en zijn vaak opgewekte en enthousiaste mensen.

Daar waar de tweelingen eindeloos veel ideeën heeft, is de boogschutter meester over het zoeken van ervaringen en groeimogelijkheden. Tweelingen zijn nieuwsgierig en vinden het heerlijk om overal wat vanaf te weten, als het gaat om doorzettingsvermogen en het verdiepen van deze materie kan dit teken het af laten weten. Dat is waar het vuurteken Boogschutter verder gaat en de diepte in duikt. Dit teken wilt het onderste uit de kan halen en de diepste betekenis ontrafelen om zo de geheimen van het leven te ontdekken.


E-book Volle maan in Boogschutter | Woensdag 26 mei 2021

Elke maand maak ik een werkboek voor de nieuwe maan én de volle maan van die maand.
In het boek van deze volle maan vind je alles wat je moet weten over de volle maan in Boogschutter, een geleide meditatie voor op de dag zelf, focusvragen, opdrachten, leer je hoe je met de energie van de volle maan in Boogschutter kunt werken en nog veel meer! Wil je meer lezen over deze volle maan en de diepte in gaan met persoonlijke opdrachten? Klik dan hier om het e-book in te zien en jouw exemplaar te bestellen!

Vond je dit artikel leuk en wil je meer lezen over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en zelfliefde? Volg me dan op Instagram en blijf op de hoogte! 

Meer lezen?

Leave a Comment