Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

DIY Chocolade lipscrub

chocolatelipscrub

Hallo allemaal!

Ik heb vandaag een leuk DIY beauty recept voor jullie!
Chocolade lip scrub!

Super snel en makkelijk te maken, helemaal natuurlijk en het ruikt zo heerlijk!

Wat heb je nodig?

4 theelepels suiker
1,5 theelepel rauwe cacao poeder
1 theelepel kaneel
2 theelepels koudgeperste kokosolie

Hoe maak je het?

Met zo’n warm weer als vandaag is de kokosolie waarschijnlijk al gesmolten, als dat niet is kun je hem au bain marie even smelten. Dan is het verder heel simpel, alles bij elkaar doen in een bakje, door elkaar mixen en vervolgens in een klein potje doen met een deksel erop! Op een donkere plaats bewaren en zo heb je jouw eigen heerlijk ruikende (en smakende) lipscrub!

Enjoy!

 

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *