Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Fotoverslag wandelen op de Veluwe

wandelendoordebossen

Hallo allemaal!

Ik ben afgelopen weekend gaan wandelen op de veluwe, om precies te zijn het speulder en sprielderbos. Dit bos word ook wel het bos van de dansende bomen genoemd. De oudste bomen uit het bos zijn meer dan 300 jaar oud.

Hier hebben we een wandeling gelopen van 8 km die door het staatsbosbeheer is uitgezet en de naam “historische route speulderbos” draagt. Je komt langs dichte stukken bos, grote heides, zandvlakten en vele andere mooie aanzichten van een schitterend stukje natuur! Je begint op een parkeerplaats waar ook 2 restaurantjes aanwezig zijn evenals een natuurcamping. De mogelijkheid is er dus om te overnachten!

Hieronder kun je mijn dag in foto’s zien als je benieuwd bent hoe de route eruit ziet!

Als je zoekt voer de exacte plaats kun je Sprielderweg 205 3852 MK Drie ingeven op je navigatie en dan navigeert hij je naar de parkeerplaats waar je kunt starten.

 

 

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *