Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Groene smoothie: Avocado & sinaasappel

Hallo allemaal!

Vandaag is de officiële start van de Veganchallenge en ik zag al heel veel lekkere creaties van jullie voorbijkomen! Super leuk! Voor diegene die hun vegan creaties op instagram, twitter of facebook willen delen tag #veganchallengeNL of #veganchallengeHBM (Als je een recept van deze blog maakt) zodat wij jouw lekkerste vegan receptjes kunnen zien!

Ik bedacht me dat het vandaag wel gepast was om een recept te delen zodat jullie het gelijk kunnen uitproberen in deze challenge. Ik heb al een hele tijd geen smoothies meer gepost en ik heb er nu eentje die echt de moeite waard is om eens uit te proberen! : ) Een heerlijke groene smoothie met onder andere avocado en sinaasappelsap.

groene avocadosmoothie
greensmoothieavocado4_MG_4811

Groene smoothie

Print
Serves: 1,6 liter
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 2 voted )

Ingredients

  • 3 bananen
  • 1 liter vers geperst sinaasappelsap
  • 1 avocado
  • handjevol verse spinazie (of een paar blokjes bevroren spinazie)
  • Snufje kaneel
  • Paar blaadjes basilicum

Instructions

Heel makkelijk! Alles bij elkaar in de blender doen en mixen totdat het een mooi en glad mengsel is geworden. Je kunt eventueel ook Sinaasappelsap uit pak gebruiken maar dat is wel minder lekker & gezond.

En dan kun je heerlijk gaan genieten van je verse groene smoothie!

Enjoy!

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *