Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Infographic: Alles over vitamine B

Hallo allemaal!

Ik heb vandaag een leuke infographic voor jullie waarin je alles te weten kunt komen over vitamine B. Ik heb er 3 dagen lang aan gewerkt om alle informatie over vitamine B erin te krijgen en om het grafisch zo interessant mogelijk op te maken. Alles is met de hand getekend. : ) Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Enjoy!

vitbinfo

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *