Moderne Hippies Kerstmarkt

by Celine Theunissen
903 views

moderne hippies kerstmarkt

Hallo allemaal!

Ik ben vorig weekend naar de Moderne Hippies Kerstmarkt geweest en heb hier een foto verslag van gemaakt wat ik graag met jullie wil delen.

Moderne Hippies

Jullie kennen vast wel de leuke site www.modernehippies.nl (Zo niet, gauw even kijken!) die beheerdt word door opper hippie Marte van Liere. Het heeft wat weg van een online magazine maar lijkt ook erg op een blog, waarbij een team aan bloggers schrijft over hotspots, kunst & cultuur, mode, beauty, eten en reizen. Als je meer wilt weten welk verhaal er achter de site zit klik dan hier.

Van Brabant naar Amsterdam

De über hippie die achter dit toffe evenement zit had ik weleens via twitter gesproken en aangezien ik bij de vorige Moderne Hippies markt niet kon komen wilde ik ervoor zorgen dat ik deze keer wel kon komen. Aangezien Brabant – Amsterdam nogal een flinke reis is doe je dit echter niet zo maar natuurlijk. Totdat ik van mijn moeder een hotelbon van Fletcher kreeg waarmee we (ik en mijn vriend) een nachtje konden boeken in een hotel naar keus en ineens sprong er een lichtje aan in mijn hoofd! “Als we nu eens in de buurt een hotelletje boeken zodat we niet meer zo ver hoeven te reizen en tegelijkertijd een leuk weekendje weg kunnen boeken?” Zo gezegd zo gedaan! Het werd een hotelletje is Soest dus het was nog een klein uurtje rijden vanuit het hotel naar Amsterdam Roest wat we prima te doen vonden.

Amsterdam verkennen

We moesten om 11 uur al uitchecken in het hotel dus we besloten om van tevoren nog even Amsterdam in te gaan. Ik wilde mijn vriend graag een paar leuke hotspots laten zien en hem graag meenemen naar SLA om te lunchen. Dat was een zeer geslaagde lunch want mijn vriend had nog nooit zo’n lekkere salade gehad zei hij. En het was nog helemaal vegan ook! Ik heb hem de winkelketen Marqt laten zien en daarna zijn we terug naar de auto gelopen om richting Amsterdam Roest te gaan.

Moderne Hippies Markt

Ik had afgesproken met een meisje (Lisanne van Mood-Food) die ik een tijdje terug voor het eerst in Amsterdam ontmoet had dus die ging gezellig met mij en mijn vriend mee. Het was leuk om Marte eindelijk in “real-life” eens te zien (En de eerste mede-blogger die ik in het echt ontmoette) en we hebben gezellig even gekletst. Ik merkte alleen dat we precies na de drukte kwamen en alhoewel dat met rondlopen heel fijn was, ziet het er op de foto’s misschien wat leeg uit. Gelukkig gaat het om de sfeer en die zat er goed in! We hebben heel veel leuke mensen ontmoet en hebben veel leuke nieuwe dingen geleerd. Het was echt een hele bijzondere en leuke dag! We zijn tot het einde gebleven en zijn toen met een aantal lekkere en leuke dingen naar huis gekeerd. Hieronder zal ik in foto’s en tekst nog wat meer ingaan op wat en wie er precies stonden. Ook vind je hier een filmpje van de dag wat ik gemaakt heb om de sfeer te laten zien aan jullie. Wat overigens mijn allereerste filmpje ooit is! Whiehoeee! Ja, ik heb meer verstand van fotografie maar ik ga de komende tijd flink mijn best doen om mijn film skills te upgraden. Ik vond het hartstikke leuk om te doen alleen nu nog zorgen dat ik me wat meer ga verdiepen in film-zaken.

Moderne Hippies Kerstmarkt1_MG_6469

Oke ik moet echt even zeggen dat de sfeer super leuk was! Alles zag er zo hip uit! Mijn inner hippie voelde zich direct thuis op deze toffe locatie!

Moderne Hippies Kerstmarkt3_MG_6475
Moderne Hippies Kerstmarkt2_MG_6471
Moderne Hippies Kerstmarkt4_MG_6479

Ik kocht een leuke kaart die je met aarde kunt bedekken en water geven waarna er bloemen uit komen. Ik heb mijn moeder zo’n kaart gegeven dus ik ben benieuwd of het werkt!

Moderne Hippies Kerstmarkt9_MG_6492
Moderne Hippies Kerstmarkt10_MG_6494

Ik kocht ook een lekkere siroop aangezien we eigenlijk nooit frisdrank in huis hebben en ik wel iets lekkers wilde hebben voor bezoek of voor af en toe iets anders dan een sapje te kunnen drinken.

Moderne Hippies Kerstmarkt13_MG_6499
Moderne Hippies Kerstmarkt14_MG_6503
Moderne Hippies Kerstmarkt12_MG_6497
Moderne Hippies Kerstmarkt7_MG_6485
Moderne Hippies Kerstmarkt6_MG_6484
Moderne Hippies Kerstmarkt8_MG_6490

En tot slot hebben we eindelijk de Dutch Weed Burger kunnen proeven! Mijn god wat was die lekker zeg! Zelfs mijn vriend zat lekker te smullen!

Meer lezen?

3 comments

Jenn 30 december 2014 - 15:17

Lijkt me zeker leuk!

Reply
Sjoukje 29 december 2014 - 23:24

Wat ziet dat er gaaf uit: ik wil zo graag eens naar zo’n moderne hippiemarkt gaan, lijkt me super! Die Dutch Weed Burger heb ik al vaak over gelezen, zeg .. En god wat krijg ik honger van de gedachte er aan :-( ;-) liefs Sjoukje
http://www.lemontierres.com

Reply
Healthbeautymind 3 januari 2015 - 18:26

Het was echt heel erg leuk! Leuker nog dan ik dacht zelfs :D En die dutch weed burger, ik heb er gemengde reacties over gehoord dus ik had al tegen mezelf gezegd dat ik niet teveel moest hopen. Maar MY GOD wat is die lekker! Echt een smaaksensatie gewoon! : )

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.