Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Product review – Kneipp biologische huidolie

kneipphuidolie

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik een fijn product wat ik graag met jullie wil delen: Biologische huidolie van Kneipp.

Heel veel oliën die ik ken zijn heel erg vettig en trekken niet zo snel in en daarom ben ik altijd een beetje huiverig om olie te kopen voor mijn huidverzorging. Maar vaak zijn dit wel de meest voedende en (h)eerlijke producten die je je huid kunt geven. Deze was in de aanbieding toen ik bij de drogist in de jumbo aan het rondsnuffelen was naar natuurlijke producten en toen ik zag dat hij ook nog biologisch was dacht ik: Bingo! Deze ga ik eens uitproberen!

Er zitten heel veel goede oliën in zoals grapefruit,saffloer en olijfolie.
Dit product is niet getest op dieren, zonder conserveringsmiddelen en gecertificeerd met het Natrue keurmerk voor Bio cosmetica. De grapefruitolie stimuleert de stofwisseling en ondersteund de natuurlijke regeneratie (herstellend vermogen) van de huid. Saffloer en olijfolie zijn rijk aan vetzuren die je huid een zijdezacht gevoel geven. Het helpt de huid bij littekens, huidstriemen (zwangerschap) verouderende huid en bij een droge huid.

kneipphuidolieingredienten

Wat vind ik er van?

Heerlijk! Er zitten verschillende oliën in maar wat ik ruik als ik het opsmeer is een heerlijke sinaasappelgeur! Je krijgt echt zin in sinaasappels als je deze huidolie gebruikt en ik voel me heerlijk fris als ik deze na het douchen op mijn huid smeer. Het is waarschijnlijk de grapefruitolie die ik ruik maar ik kan het verschil niet ruiken, dus ik noem het maar een sinaasappelgeur! Je hebt wel een klein beetje een laagje wat achterblijft op de huid mar niet zo vettig dat je bang hoeft te zijn dat het aan je kleren afgeeft. Mijn huid voelt gevoed en na 2 dagen 2x per dag gebruiken merkte ik al een flinke verbetering in mijn normaal heel droge huid. Echt een aanraden dus voor mensen met een droge huid!

Je kunt de producten van kneipp bij verschillende drogisterijen en online kopen en de prijs zal misschien af en toe een beetje verschillen. Je kunt hem hier bij bol.com kopen voor € 12,99 maar ik had geluk bij de jumbo en daar was hij in de aanbieding voor €4,99 dat scheelt nogal dus! Misschien dat hij bij jou in de buurt nu ook in de aanbieding is dus ik zou zeggen ga eens op jacht!

Eindoordeel: Fijne en lekker geurende huidolie die redelijk goed en snel in de huid trekt. Werkt super bij een droge huid en geeft je een zijdezacht babyhuidje!

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *