Product review – Yogi Tea

by Celine Theunissen
3,1K views
Product review - Yogi Tea

Hallo allemaal!

Vandaag ga ik een aantal producten van Yogi tea reviewen en vertel ik je welke mijn favorieten zijn. Lees je mee?

Als aansluiting op mijn vorige post over het drinken van water dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een aantal favoriete thee smaken te delen met jullie. Ik heb 6 foto’s toegevoegd zodat jullie weten waar je naar kan zoeken in de winkel als ze je lekker lijken! Ik drink het liefst thee van het merk Yogi Tea omdat ze heel erg lekkere smaken hebben, en meestal zonder cafeïne erin dus alleen kruiden, en omdat alle kruiden en specerijen van biologische teelt komen. Daarnaast hebben ze een enorm groot aanbod van theesoorten!

Het merk Yogi Tea kun je vinden in de meeste natuurwinkels, De Tuinen, maar ook in de Jumbo & volgens mij ook bij de Albert Heijn maar dat laatste weet ik niet zeker!

1. Licorice Mint Als je van pepermunt thee houd vind je deze smaak zeker weten lekker! Als hoofdingrediënt heeft deze thee pepermunt met bijbehorende ingrediënten zoals zoethout, kaneel & gember.

2. Breathe Deep Deze thee vind ik zelf heel erg ontspannend werken en is lekker om even een momentje voor jezelf te nemen en de rust op te zoeken met een lekker kopje thee en een goed boek! Deze thee heeft veel verschillende kruiden zoals eucalyptus, Griekse alant, basilicum, gember & zoethout.

3. Ginger Hibiscus Voor de koude wintermaanden is deze thee een goede oplossing voor de kou! Het is een pittige thee waar je het vanzelf warm van krijgt. De gember werkt ook goed tegen verkoudheid en met het versterken van je immuunsysteem. De basis ingrediënten zijn hibiscus, zoethout, gember, pepermunt, kruizemunt & kurkuma. Deze thee is overigens ook erg lekker om koud te drinken!

4. Bed Time Ik drink deze thee vaak voor het slapen gaan en moet zeggen dat je hier lekker ontspannen door raakt om vervolgens fijn te kunnen slapen. (Komt waarschijnlijk door de kalmerende werking van Kamille) Ook overdag is hij heerlijk om te drinken. De basis ingrediënten zijn venkel, kamille, pepermunt, kardamom & citroenmelisse.

5. Sweet Chai Dit vind ik persoonlijk tot nu toe de lekkerste thee die ik van Yogi Tea geproefd heb! Ik denk misschien wel zelfs de lekkerste van alle merken thee die ik ken. In deze thee is anijs het hoofdingrediënt en ik moet zeggen dat het heerlijk smaakt in thee. De bijbehorende ingrediënten zoethout en venkel samen met kaneel, gember en kruidnagel zijn lekker om te proeven maar ook om te ruiken!

6. Detox Deze heb ik gekocht om uit te proberen hoe hij smaakt en vind dit denk ik de minst lekkere van deze 6. De overheersende smaak is zoethout en dat is opzich wel lekker maar wel voor af en toe. Maar voor de zoethout liefhebbers onder ons is dit zeker weten een aanrader! De ingrediënten zijn zoethout, kaneel, kliswortel, gember, paardebloem, venkel & anijs. (Bedtime & ginger hibiscus heb ik hier anders beschreven als naam dan je op de foto ziet omdat de verpakking 2 kanten heeft met twee verschillende talen. Die ik hier geschreven heb zullen naar alle waarschijnlijkheid zo in de schappen naar voren staan.)

Meer posts over vegan recepten, bewustzijns ontwikkeling en spiritualiteit lezen? Volg hier mijn instagram pagina.
Heb je vragen? Stuur mij een email via deze link.

Meer lezen?

1 comment

Iris 15 januari 2018 - 12:52

Hallo,

Ik heb de Detox thee ook al een tijdje maar ik had hem lang laten staan omdat ik hem niet lekker vond.

Nu heb ik net weer eens een kopje ingeschonken en vind hem toch ineens weer lekker! Misschien heb ik hem de vorige keer te sterk gemaakt.

Nu is mijn vraag: Helpt deze thee ook voor de spijsvertering?

Groeten,
Iris

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.