Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Raw food icecream

RAW FOOD ICE CREAM

Hallo allemaal!

Voor alle ijs liefhebbers onder ons heb ik deze keer een lekker raw/vegan recept waar je zoveel van kan eten als je wilt! Totdat je een brainfreeze krijgt natuurlijk Het is super simpel te maken en je hebt maar 4 dingen nodig!

Ingrediënten:

3/4 bevroren bananen (zoveel als dat je op denkt te kunnen)
50-100 ml water
dadels (ook zoveel als dat je op kunt)
Snufje kaneel of/en cacaopoeder (optioneel)

Hoe maak je het?

Ik was wat ongeduldig en heb mijn bananen maar 8 uur ingevroren maar het is veel beter om ze een dag van tevoren in te vriezen totdat ze ook van binnen helemaal hard zijn. De smaak van de banaan word zo wat subtieler en veel lekkerder dan de normale smaak van banaan! Ik raad aan om ze minimaal 14 uur van tevoren in te vriezen.

Doe het water, bananen en de specerijen in de blender en mixen totdat het glad is. Giet het in een kommetje, snij een paar dadels in kleine stukjes en voila! Simpeler kan niet! In 5 minuten heb je heerlijk zelfgemaakt ijs! Smakelijk!

TIP: Snijd de bananen in stukjes voordat je ze invriest zodat je het makkelijker kan mixen in de blender!

Meer posts over vegan recepten, bewustzijns ontwikkeling en spiritualiteit lezen? Volg hier mijn instagram pagina.
Heb je vragen? Stuur mij een email via deze link.

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *