Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Shoplog Hema

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik een leuke shoplog voor jullie van een aantal spulletjes die ik bij de Hema heb gekocht. Ik ging voor een notitieboekje en springvorm en kwam deze matchende en handige spulletjes tegen die ik erbij heb gekocht!

1. Hema – Notitieboekje A5 – € 3,50

Dit handige notitieboekje is eigenlijk bedoeld voor de terugkerende schoolkindjes maar hij is te leuk om te laten liggen! Met een handig lintje zodat je weet waar je gebleven bent en het boekje telt 200 pagina’s met lijntjes om al jouw hersenspinsels en to-do lijstjes in op te schrijven. Zelfs de binnenkant van de kaft is leuk versierd met tekeningen en ook de zijkant van het papier is voorzien van een leuke tekst! Naast het a4 & a5 formaat hebben ze het ook nog in agenda en schrift vorm, super leuk als setje dus!

shoploghema notititeboekje a5

2. Hema –  Springvorm 16 cm € 4,60 + Notitieboekje A4 – € 4,95

Springvorm: Deze springvorm had precies het maatje wat ik zocht! Ik wilde met het maken van recepten niet gelijk zo’n grote taart hoeven maken voor het geval hij niet zo goed lukt als ik in gedachten heb. Nu kan ik kleine schattige taartjes maken die ik bij wijze van ook in mijn eentje op kan. Als je in je eentje een week lang elke dag dezelfde taart moet eten hangt ie gauw genoeg je keel uit. Hiermee kun je hem een paar keer delen of een paar keer zelf genieten van je eigen creatie zonder dat je de rest van je taart moet weggooien. Hij mag niet in de vaatwasser en magnetron en is voorzien van een anti-aanbaklaag zodat je taart er makkelijker uit te halen is.

Notitieboekje: De grote versie van het vorige notitieboekje! Deze heeft ook 200 pagina’s en is ook voorzien van schrijflijntjes. Hij ziet er ietsjes simpeler en strakker uit dan de kleinere versie maar maakt het er niet minder mooi op!

shoploghema notitieboekje springvorm

3. Hema – roze etui € 2,95 + setje 3 pennen € 2,50

Roze etui: Als ik onderweg ben vind ik het altijd fijn om een notitieboekje en pen mee te nemen maar mijn pen is altijd onvindbaar als hij ergens los in mijn tas ligt. Dit etuitje is precies groot genoeg voor deze pennen, wat potloden en een gummetje. Handig voor onderweg en het ziet er ook nog hip uit met deze roze neon-kleur.

Setje 3 pennen: Mijn pennen sneuvelen altijd en verdwijnen op de een of andere manier altijd in het niets. Ik verdenk mijn bobbypins en haarelastiekjes ervan dat ze samenspannen met mijn pennencollectie en er tussenuit piepen wanneer zij daar de kans voor krijgen. Enfin, ik had nieuwe pennen nodig en deze zagen er leuk uit dus ze belandde in mijn winkelmandje.

shoploghema etui pennen

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *