Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Vegan en glutenvrije appeltaart smoothie

veganapplepie


Hallo allemaal!

Ik heb vandaag een smoothie recept voor jullie wat smaakt naar appeltaart maar veganistisch en glutenvrij is! : ) Het superfood wat je op de foto ziet is een optie en is niet perse nodig voor dit recept. Ik laat een aantal mogelijkheden zien die het recept uitgebreider of juist makkelijker maken.

Wat heb je nodig?
8 grote dadels (of 10 kleintjes)
2 appels (liefst biologisch)
1 bevroren banaan
snufje kaneel blender

Wil je hem uitbreiden met extra’s?
eetlepel gojibessen
eetlepel moerbeien
2 eetlepels glutenvrije chocolade granola
1 eetlepel kokossuiker

_MG_0204


Hoe maak je het? Ontpit de dadels, snijd de appels in 4 stukken en stop deze in de blender. Laat deze even mixen en voeg daarna de bevroren banaan met kaneel toe. Hoe meer kaneel je erbij doet hoe sterker hij naar appeltaart gaat smaken en ruiken.

3applepies


Vervolgens kun je de goji bessen, moerbeien, granola en kokossuiker eroverheen strooien als je daarvoor kiest en anders eet je hem zo puur op als smoothie! Allebei de versies zijn lekker! :D

Eetsmakelijk!

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *