Eerlijke verhalen over mentale gezondheid, Neurodiversiteit & een online plek om gewoon jezelf te mogen zijn

Search
Close this search box.

Verslag Happinez & A. Vogel Lezersdag

happinez


Hallo allemaal!

Ik heb vandaag een leuke samenvatting voor jullie over de lezersdag van happinez en A.Vogel! Vorige week donderdag was er een lezersdag georganiseerd voor leden van de Happinez en die dag stond in het teken van opladen en ontspannen. De lezersdag werd gehouden in de tuinen van A.Vogel in ‘t Harde. Ik heb die dag leuke foto’s gemaakt van het evenement en na afloop kregen we ook een goedgevulde goodiebag! Hieronder de dag in foto’s en tekst!

IMG_1170


Ik had thuis 2 liter green juice klaargemaakt maar ik had maar 20 minuten om het op te drinken dus ik heb gauw het laatste beetje meegenomen in een glazen flesje. We waren om 8 uur ‘s ochtends vertrokken en waren 2 uur later op de plaats van bestemming!

IMG_1171


We werden ontvangen met biologische verse kruidenthee, koffie en een plak bamboo cake. Ik had een kop verse ananas-pepermunt thee en mijn moeder heeft de bamboo cake nog geprobeerd! (Erg lekker zei ze!) We werden in groepen verdeeld en onze groep kreeg als eerste een rondleiding door de tuinen van A. Vogel. Geweldig mooie tuinen met een hele leuke uitleg van het ontstaan van A. Vogel en een paar leuke weetjes over kruiden!

IMG_1172


We kregen een lezing van Marcel Brienne die vaker te gast is bij koffietijd en over gezondheid verteld. We kregen wat weetjes over het lichaam en hoe dat reageert op stress en tips om dit te verminderen. Het was allemaal vrij voor de hand liggend maar wel fijn om nog eens aan herinnerd te worden!

IMG_1178


Na de lunch kregen we een leuke workshop smoothies maken (beetje onhandig net na de lunch) en gingen aan de slag met biologische amandel/rijstmelk, bosbessen & spinazie! Er hoorde ook nog molkosan fruit en honing bij maar aangezien dat niet vegan is hebben we die achterwege gelaten!

IMG_1201


Daarna begon het flink te regenen, en laat dat nou net het moment zijn dat onze blotenvoeten wandeling gepland stond! 
Gelukkig konden we de lol er wel van inzien en gingen vrolijk gewapend met paraplu het blotenvoetenpad lopen!

IMG_1187


Er werden nog wat drankjes en wat gezonde hapjes geserveerd en dat was het einde van de lezersdag!

_MG_9697


We kregen ook nog een goodiebag mee aan het einde van de dag die stiekem best wel gevuld was! Er zitten dingen bij
 die ik waarschijnlijk niet ga gebruiken maar het idee is leuk! :)

goodiebag


Er zaten verschillende producten van A. Vogel in zoals Molkosan fruit, neus inhaler, hooikoorts oogdruppels, een heeele leuke beker! :D, boekje met smoothie recepten, proefjes van creme’s en een kruidenzout en 2 oude happi food nummers uit 2013! Een leuke attentie die deze dag perfect afsloot! 

Delen:

Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Celine Theunissen en hier schrijf ik over onderwerpen als mentale gezondheid, neurodiversiteit, duurzaamheid, plantaardig eten en groener leven.

Momenteel lees ik

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *